Grafmonumenten

Natuursteen met een eeuwige ziel

Grafmonumenten vormden ooit de wieg van het familiebedrijf Granite Works Otten. Onnodig te vermelden dat deze specialisatie nog steeds warm in het hart gedragen wordt. Het bedrijf verstaat als geen ander de gevoelligheid, begeleidt de klant in zijn delicate keuze voor een eeuwige steen en berust op een jarenlange ervaring.

Granite Works Otten biedt u de mogelijkheid om een selectie te maken van grafmonumenten uit de eigen productie of de Oosterse markt. Deze laatste vertonen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Meestal wordt er gewerkt met standaardmodellen, maar indien u dit wenst kunnen wij via de nieuwste software een op maat gemaakt model produceren volgens een uitgebreid gamma aan kleuren. Ook de meest moderne grafmodellen komen aan bod.

De groeiende trend in columbarium- en urneplaten wordt bij ons ook op de voet gevolgd en zo kunt u naar wens een op maat ontworpen stuk laten produceren in het moderne magazijn.

Tot slot kan u bij Granite Works Otten ook terecht voor een breed assortiment grafartikelen zoals o.a. vazen, gedenkplaatjes en foto’s. Aangezien nabestaanden best worden herdacht in steen, zorgen wij ervoor dat de gepaste natuursteen hun eeuwige ziel waardig is.