Werkwijze - machine park

 

Professioneel. Snel. Betrouwbaar.

Wij garanderen u het beste product. Van ontginning van natuursteen tot service-na-verkoop: u kunt rekenen op onze ervaring en ons vakmanschap! Maatwerk van concept tot creatie.

1. Het realiseren van uw droom

U wil genieten van een koele zomerbries op een natuurstenen terras, relaxen voor een luxueuze haard, koken voor familie in uw nieuwe keuken met granieten werkblad, .... Wij selecteren zelf natuursteen op basis van de hoogste kwaliteitsnormen en realiseren uw droom! 


2. Offerte

U bespreekt samen met onze specialisten uw wensen. Wij helpen u bij het bedenken, opmeten en realiseren van uw droom.

Na keuze van het materiaal, stellen wij een offerte op. Aan de hand van deze offerte wordt de bestelling doorgegeven. Deze krijgt een ordernummer en wordt vervolgens ingepland in de productie.

  

3. Professionele opmeting

Indien u wenst kan een correcte maatvoering ook door ons vakkundig en met het hoogste niveau van precisie worden uitgevoerd.

Na de opmeting gaan we over tot het uittekenen van uw project met hulp van professionele tekensoftware.  Met deze specifieke software kunnen we eveneens trappen op maat ontwerpen.  

Uw droom krijgt vorm. En dan gaan we aan de slag, met oog voor detail en vakmanschap.

 

   

4.     Productie

De tekening van uw project wordt doorgestuurd naar computergestuurde CNC machines, die met behulp van onze vaklui op hun beurt het zaag –en freeswerk perfect nauwkeurig uitvoeren en verfijnd afwerken.

 

   

Onze vaklui staan steeds paraat voor de verdere afwerking en controle.

Dankzij onze waterjet kunnen we moeilijk te bewerken materialen, zoals keramiek en dekton, bewerken en de meest complexe uitsparingen realiseren.

 

5.     Planning afhaling levering of plaatsing

Eigen opvolging van planning waarbij afgesproken datum nakomen van groot belang is

Zodra uw product klaar is voor transport, kan dit worden afgehaald worden of indien gewenst worden geleverd en geplaatst op de afgesproken datum. Plaatsing gebeurd door onze eigen plaatsingsdienst voor een nauwkeurige en professionele afwerking.

We beschikken over een eigen transportdienst die ook ingezet kan worden bij plaatsingen om ook hier een gepaste oplossing te bieden op moeilijk bereikbare plaatsen of grotere gewichten.