Wie zijn wij?

 


Granite Works Otten – als in natuursteen gebeiteld!

Familiebedrijf Granite Works Otten, gevestigd in Zepperen bij Sint-Truiden, heeft maar liefst zes decennia ervaring in het bewerken en plaatsen van natuursteen voor de binnen- en buitenafwerking van uw woning alsook voor het vervaardigen van grafmonumenten.

Wie Granite Works Otten zegt, zegt vakmanschap in natuursteen! Natuursteen is een tijdloos product dat zich uitstekend leent voor de kwalitatieve afwerking van uw bouwprojecten. We respecteren de traditie in Blauwe steen, graniet, composiet, marmer en bewerken eveneens nieuwe materialen zoals keramiek en Dekton.

Sinds jaren zijn wij bekend voor onze bijzonderen vakkundigheid, eerlijke prijzen en correcte en vertrouwelijke werkethiek. Dit alles mooi verpakt in een warme welgemeende Zuid-Limburgse glimlach.

Het zal u dan ook niet verbazen dat Granite Works Otten de officiële verdeler-partner is van de Blauwe steen afkomstig uit de Carrières du Hainaut, één van de grootste groeves voor Blauwe steen in België.

Kortom, Granite Works Otten legt u, beste klant, geen enkele steen in de weg – integendeel, hier is uw ontwerp als in steen gebeiteld!


Vier generaties puur vakmanschap in natuursteen

Sinds 1955 al vier generaties gepassioneerd vakmanschap in natuursteen – dat geeft pas vertrouwen. Granite Works Otten betekent simpelweg ‘klanten die komen en blijven terugkomen’. Bestaat er een betere reclame dan deze? Enkel misschien wanneer in de toekomst de vijfde generatie de beitels overneemt…

Bij Granite Works Otten is de klant werkelijk koning: de superbe kwaliteit van het materiaal is en zal altijd gebonden zijn aan eerlijke prijzen. Deze oprechte lijfspreuk van stichter grootvader Martin werd van vader op zoon doorgegeven via Gaston aan Ivan en daarna aan kleinzoon Kevin. En zo zet de huidige generatie sinds 2006 zonder verpozen de familietraditie verder in een volledig gemoderniseerd machinepark uitgerust met de meest innovatieve computergestuurde CNC-machines zodat er aan alle bijzondere eisen en wensen van de klant kan worden tegemoetgekomen.

Door u te engageren bij Granite Works Otten kunt u ook kiezen voor totaalprojecten waarin planning, productie, ontvangst, opmeting en transport van A tot Z geregeld zijn. Zelfs de zwaarste stukken worden probleemloos op de gewenste plek afgeleverd! Inderdaad, Granite Works Otten wordt gedreven door passie en vakmanschap voor natuursteen – de sleutelbegrippen die iedere nieuwe generatie steenhouwers met de beitel meekrijgt.