Onze aanpak

Ruime ervaring

Granite Works Otten, gevestigd in Zepperen bij Sint-Truiden, is opgericht in 1955. Met tal van (natuur)steensoorten helpen we jou graag met zowel creatieve interieuroplossingen, duurzame buitenafwerking als stijlvolle grafstenen.

4 generaties

Van grootvader én stichter Martin, over zoon Gaston, tot vandaag kleinzoon Ivan die samen met echtgenote Diane én achterkleinzoon Kevin Granite Works Otten runt, elke generatie beschikt over een even grote passie voor natuursteen.

Sterk team

Onze medewerkers, ruime stock & innovatief machinepark zorgen voor kwaliteit. Het persoonlijke contact én correcte afspraken zijn andere troeven. Bovendien gebeurt alles, van opmeting, productie tot plaatsing, in eigen beheer.

Creating
dreams in
stone

Duidelijke en correcte klantenservice

1. Droom

Droom je om te genieten van de koele zomerbries op je eigen prachtige terras, te relaxen voor je luxueuze haard of te koken in je smaakvolle keuken met granieten werkblad? In onze vernieuwde toonzaal heb je keuze uit alle (natuur)steensoorten én alle merken. Samen realiseren we jouw droom! 

2. Offerte

Na de keuze van het juiste materiaal, bezorgen we jou snel een overzichtelijke offerte inclusief of exclusief plaatsing, volgens de wensen van de klant. Ook de opmeting nemen wij graag voor onze rekening. Met professionele tekensoftware ontwerpen we alles op maat én bieden we alvast een blik op het eindresultaat. Overtuigd? Dan zetten we de offerte om in een bestelling én spreken meteen een opleveringsdatum af. 

3. Productie

De tekening van jouw project sturen we rechtstreeks door naar onze computergestuurde machines. Onze vakmannen controleren elk stuk én werken het daarna verder af tot het eindresultaat perfect is. Op deze manier kunnen we elke materiaal bewerken én zelfs de meest complexe ontwerpen maken.

4. Afhaling of plaatsing

Goede afspraken maken goede vrienden. Door een eigen plaatsings- en transportdienst zorgen we er dan ook voor dat wij onze beloftes waarmaken. Op de afgesproken datum leveren en plaatsen wij jouw bestelling of kan je deze komen afhalen. Bovendien zijn we tijdens de kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of aanpassingen snel door te voeren.

Waterjet voor maatwerk

Waterjet voor maatwerk

Waterstraalsnijden is een innovatieve techniek waarbij we een krachtige straal van water en zand combineren om materialen op maat te snijden. Met precisie tot op de millimeter bewerken we hiermee onze verschillende soorten natuursteen. Alle maten, vormen, uitsparen en uitsnijdingen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan XXL tegels, plinten in keramiek of extra dunne buitentegels van 2 mm.

Officiële verdeler van Carrières du Hainaut

We zijn erg trots om door Carrières du Hainaut, één van de oudste en grootste steengroeven in België en Europa, geselecteerd te worden als officiële verdeler van blauwe steen. Maar ook graniet, composiet, marmer, keramiek en dekton worden met veel vakmanschap bewerkt.

Hoogtechnologische machines

Hoog-technologische machines

We mogen dan wel bijna 65 jaar ervaring op de teller hebben, stilstaan is niet aan ons besteed. De afgelopen jaren investeerden we in verschillende hoogtechnologische machines. Zo beschikken we over verschillende computergestuurde machines die snel, feilloos en efficiënt elk mogelijk ontwerp realiseren. Maar ook onze vrachtwagens en ander materiaal voldoen aan de hoogste standaarden.

Previous
Next

Onze toonzaal is tegenwoordig enkel open op afspraak. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste persoon aanwezig is om jou verder te helpen. Een afspraak maken kan telefonisch, via mail of het contactformulier. Tot snel?